Leuke stukjes
geschreven door onze jeugdspelers

Hallo, ik ben Patrick en ik ben 11 jaar en ik heb al aan 6 toernooien meegedaan en ben al een keertje 1e en 3e geworden. Schaken heb ik van mijn opa geleerd en hij heeft ook een speciaal schaakspel uitgevonden, Superschaak Ik vind schaken wel leuk.

Hallo ik ben Siebren van schaakclub Kijk Uit, het is hier leuk (als je je aan de regels houdt!), je leert veel en er zijn (vind ik) geen vervelende kinderen. Verder zijn er leuke toernooien, en zelfs aardige mensen om je te helpen. Bij het uit het boek leren leer je de vreemdste dingen, zoals en passant slaan. Kom verder gerust eens langs om te kijken, hopelijk tot ziens.

Hallo ik ben Roy en ik ben 9 jaar op 14 September ben ik jarig, ik doe veel sporten: voetbal en zwemmen en in mijn vrije tijd schaak ik, ik zit nog in stap 1, ik vind het leuk om iedere donderdag naar schaken te gaan, ik oefen altijd met opa Jan en ik speel vaak met mijn vriend David buiten.

Alweer een nieuw initiatief: stukjes schrijven ouders u bent nu aan zet, schrijf ook eens een leuk stukje of maak foto’s en/of een verslag van een jeugdtoernooi.